رویداد تا ثریا با متولیگری شرکت پیشگامان توسعه دانش در سطح ملی و استانی برگزار میگردد. برای برگزاری این رویداد در استان اصفهان شرکت سنجش و دانش آیریک به عنوان کارگزار در کنار شرکت پیشگامان توسعه دانش قرار گرفت.
در مرحله نخست، محورهای رویداد با همفکری مدیران شرکت پیشگامان توسعه دانش و آیریک در ۵ موضوع زیر تعیین گردید:
۱- صنایع و معادن
۲- صنایع شمیایی
۳- سلامت
۴- فناوری اطلاعات و ارتباطات
۵- کشاورزی
سپس فراخوانی جهت دریافت طرحهای فناورانه در این حوزهها منتشر شد. این امر منجر به دریافت ۵۱ خلاصه طرح از شرکتهای دانشبنیان و فناور استان اصفهان شد.
برگزاری دوره نگارش طرح کسبوکار (بیزینسپلن)
در این مرحله داوری اولیه انجام شد و از طرح های مستعد سرمایهگذاری که بیزینسپلن آنها کامل نبود دعوت شد تا در دوره نگارش طرح کسبوکار شرکت کنند و بیزنسپلن خود را تکمیل نمایند. در گام بعدی از میان تمامی طرحها ۲۲ طرح برای چاپ در کتابچه رویداد انتخاب شد و از این موارد نیز ۱۰طرح برای ارائه در رویداد آماده گردید.
در فاز بعدی فعالیتهای پیش از رویداد، جلساتی با مسئولین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، اعضای پیشگامان توسعه دانش، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان و شرکت سنجش و دانش آیریک تشکیل گردید که نتیجه شامل موارد زیر بود:
۱- احصا ۱۲۰ نیاز فناورانه ( از شرکتهای فولاد مبارکه، سلمانیان فارس، اسنوا تک و ریف آریا)
۲- هماهنگی با دانشگاه و شهرک علمی و تحقیقاتی جهت تبلیغات و اطلاع رسانی
۳- دعوت گسترده از شرکتهای دانش بنیان و فناور و سرمایه گذاران
برگزاری دوره آموزشی اصول و فنون مذاکره و نحوه ارائه طرح
در راستای توانمند¬سازی شرکت¬های ارائه دهنده، دوره¬ای در این راستا برگزار گردید که اصول و فنون مذاکره برای مذاکرات B2B و نحوه ارائه صحیح در رویداد به آنها آموزش داده شد.
در ادامه شرکت آیریک، ۶۴ تقاضای فناورانه را برای ارائه در رویداد انتخاب نمود و بر همین اساس، از میان بیش از ۲۰۰۰ شرکتی که کارشناسان آیریک به سبب فرایند ارزیابی با توانمندی های آن ها آشنا بودند، شرکتهای مرتبط را برای مذاکرات B2B در بخش رفع نیاز انتخاب نموده و برای آنها دعوتنامه ارسال شد.
از دیگر مدعوین این رویداد ۲۰ سرمایه گذار فعال در حوزه های مرتبط بودند.
این رویداد در ۵ دی ماه ۱۴۰۱ در سالن سروش شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور ۳۱۰ نفر برگزار گردید. ۵۶ جلسه مذاکره B2B بین فناوران و سرمایه گذاران و همچنین شرکتهای متقاضی فناوری و شرکتهای راهکاردهنده برپا شد. از بزرگترین دستاوردهای این رویداد میتوان به سرمایهگذاری شرکت متولی رویداد (پیشگامان توسعه دانش) بر روی طرح “ساخت سنسور وزن با کلاس دقت C3” متعلق به شرکت آریا سنجش آسیا به مدیریت آقای ابراهیم اسلامیان میتوان اشاره داشت.